Summer!

MELK er på sommerferie i juli og kommer sterkt tilbake i august med utstillingen Dark Currents kuratert for og på Fotogalleriet. Dette vil også markere vårt ett-års jubileum. Utvalgte kunstnere er Signe Vad, Johan Bergström og Mårten Lange. Informasjon kommer.

Vi ønsker alle som har vært innom og bidratt til MELK det siste året en god sommer!

Johan Bergström - Nine Months to Next Season, 2005, c-print, 47x59 cm

MELK is out for holidays in July and will be back from the beach in August with Dark Currents curated for and housed at Fotogalleriet in Oslo. This will aslo mark our one-year anniversary! Chosen artists include; Signe Vad, Johan Bergström and Mårten Lange Info will follow.

Thanks to everyone that has stopped by and contributed to make MELK what it is today.Comments are closed.